AdelaideBBS.com_阿德莱德中文网_南澳华人论坛_阿德莱德租房_工作_交友_同城 AdelaideBBS.com中文网

标题: (4.6更新)恭喜M大王当上版主!Statement [打印本页]

作者: EDC_Mika    时间: 5-4-2008 17:00
标题: (4.6更新)恭喜M大王当上版主!Statement
My statement

昨天晚上大王很不开心....为什么就不说了~哈

今天更新一下帖子~~

__________________________________________________________________________________________________________

热烈恭喜M大王当上版主,真是黄天不负苦心人....

quote EDC $$$

(钱钱钱钱...... )俾我搵晒 你要 我係老细 嚟自
冇话我自大全世界都係为咗我嚟到呢个世界
着恤衫着皮鞋打呔都係为咗我同时间斗快
我一出场你就(拜 拜) 一见到我啲女就(HI HI)
为咗我见到朋友都(乖 乖) 连父母兄弟姊妹都可以出卖
买到一幢大厦 (买唔到一个家)
买到金鑽电话 (买唔到一句真话)
买到一幅名画 (买唔到才华 买到以为我係万能 成千上万人当正我神咁拜 拜 拜 拜)
冇话我自大全世界只要有我就可以踩过界
喺娱乐界乜嘢都係我作怪 边个边个攞奖有人买就有人卖
喺填词界因为我先至有贪污腐败 有我越多权力越大 (爽晒)
That's Why 杀人放火金腰带
买到一隻鑽戒 (买唔到个好太太)
买到一身名牌 (买唔到一朝愉快)
买到一味擦鞋 (买唔到爱戴 买到以为我係万能 成千上万人当正我神咁拜 拜 拜 拜)

EDC

作者: mika_mika    时间: 5-4-2008 17:11
:heart: YEAH~~~~~~~
作者: mika_mika    时间: 6-4-2008 14:06
怎么没有人来回的呀?
大家如果有什么化妆品问题
可以问楼主哦
他很专业的~~
我一向都问他得~
作者: 叁大人のSophia    时间: 6-4-2008 15:25
:encourage: :encourage: :encourage:

OK~~我来鼎一下~~~

靓女姐姐~~~
作者: EDC_Mika    时间: 6-4-2008 17:35
原帖由 mika_mika 于 2008-4-6 14:06 发表
怎么没有人来回的呀?
大家如果有什么化妆品问题
可以问楼主哦
他很专业的~~
我一向都问他得~

大王还真是给面子~~  男生的问题可以问我....

不过与其化妆的问题,不如来问我陈冠希的问题....

今天刚去完车展,最后一天了....感觉不错~就是车太少了,BENZZ 和BMW都没有参加......最好的不过是F559和玛莎拉蒂......

稍后大王应该会贴出来照片吧.....
作者: mika_mika    时间: 6-4-2008 21:51
你怎么知道我要贴照片的呢?
呵呵
真了解我
作者: 流着泪cool    时间: 6-4-2008 23:01
楼主也用LAB, 我之前也用过感觉还不错! 但我还是更喜欢用 BIOTHER HOMME
作者: EDC_Mika    时间: 17-6-2008 18:53
好久没来.....帖子长草了
作者: cacy1124    时间: 17-6-2008 20:13
作者: kid0922    时间: 18-6-2008 18:51
:sensation: :sensation: :sensation:
作者: сāηdу貓儿    时间: 23-6-2008 20:30
嘻嘻~頂下Mika JJ~貌似變成..美容大王?~~Q3:
作者: EDC_Mika    时间: 10-10-2009 13:37
~...~|||||

欢迎光临 AdelaideBBS.com_阿德莱德中文网_南澳华人论坛_阿德莱德租房_工作_交友_同城 AdelaideBBS.com中文网 (http://adelaidebbs.com.au/bbs/) Powered by Discuz! X3.2